EPDM Dakbedekking - Noordermeer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

EPDM Dakbedekking

Uw platte dak zal over 50 jaar nog even waterdicht zijn als op de eerste dag!

Klusbedrijf Noordermeer is gecertificeerd in het aanbrengen van een Mastersystems EPDM laag incl. 10 jaar product garantie.

Mastersystems EPDM is een product wat zich in de markt ruimschoots bewezen heeft. In de wereld ligt dan ook inmiddels al meer dan 1 miljard m 2 Mastersystems EPDM-rubber.
Klusbedrijf Noordermeer zorgt ervoor dat uw dak of bedrijfspand een perfect, strak en 50 jaar waterdicht dak op komt tegen een uitstekende prijs!

Wat is EPDM?
EPDM dakbedekking is een dakbedekking gemaakt van het EPDM-rubber. Het is een synthetisch rubber. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het EPDM-rubber is al op de markt sinds begin jaren ‘60 en kent vele toepassingen, waaronder dakbedekking of bijvoorbeeld visvijvers. EPDM-rubber heeft meerdere kenmerken, waardoor het zich uitermate goed leent voor de toepassing in dakbedekking.

Voordelen met Mastersystems EPDM-rubber:

Géén vlam op het dak (volledig koud geplaatst)
50 jaar waterdicht (extreem lange levensduur)
100% helder regenwaterrecuperatie Mastersystems vervuilt het regenwater NIET!
Stabiel van -50° tot +130°C
Interessante prijs/kwaliteit verhouding door makkelijk plaatsing en lange levensduur
400% rekvermogen barsten zijn uitgesloten Mastersystems is winter en zomer voor nazicht beloopbaar
Eenvoudige en snelle plaatsing
Zeer milieuvriendelijk en recycleerbaar
Onderhoudsvrij

Witte, reflecterende EPDM Master-Reflect:

Dankzij de witte, ultra-reflecterende, gemodificeerde EPDM-rubber worden zonnestralen tot 75% gereflecteerd en vermindert de buitentemperatuur van gebouwen tot 25°C, wat meteen een belangrijk warmteschild (en dus energiebesparing) kan betekenen. Bovendien is de MASTER-REFLECT de ideale dakbedekking voor kristallijne zonnepanelen. Dankzij het reflecterende vermogen van ons witte EPDM-rubber verhoogt het het rendement van uw zonnepanelen met 4% en krijgt u een dak met hoog rendement.

Brandveilig
Het branden van bitumineuze dakrollen blijft gevaarlijk! Jaarlijks zijn er branden ten gevolge van dergelijke manieren van werken. Steeds meer verzekeraars stellen torenhoge eigen (euro's) bij deze risicovolle aanvaarding der werken. Bij EPDM-rubber is dit niet van toepassing want bij plaatsing wordt geen open vuur gebruikt en is het dus volledig brandveilig.
Het aanbrengen van EPDM-rubber beschouwen wij als een wetenschap waar goed over nagedacht dient te worden.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu